Tekniska Manualer
 • Bankgiro Inbetalningar - Teknisk manual

  Den tekniska manualen för Bankgiro Inbetalningar innehåller post- och filbeskrivningar för tjänsten Bankgiro Inbetalningar. Dokumentet är till för dig som ska programmera för att kunna läsa in redovisning av behandlade betalningar från Bankgirot, anpassa företagets rutiner för att kunna använda Bankgiro Inbetalningar samt läsa post och filbeskrivningar.

Exempelfiler
 • Bankgiro Inbetalningar: Avtal om OCR-kontroll: Checksiffra och längd

  <p>Kunden har avtal om OCR-kontroll med kontroll av både checksiffra och längd (längd 6 siffror). Ingen utökad blankettregistrering har valts vilket innebär att betalningsreferensen inte redovisas i exempelfilen.</p> <p>&nbsp;</p> <p>För att få information om betalningsreferens, måste kunden ha tjänsten Insättningsuppgift via Internet eller tillvalet Bildfil.&nbsp;</p>

 • Bankgiro Inbetalningar: Fil för avtal utan tillval

  Kunden har inte valt att få några kontroller eller utökad blankettregistrering, vilket innebär att betalningsreferensen inte redovisas i exempelfilen. För att få information om betalningsreferens, måste kunden ha tjänsten Insättningsuppgift via Internet eller tillvalet Bildfil.

 • Bankgiro Inbetalningar: Avtal om OCR-kontroll samt Utökad blankettregistrering med OCR-kontroll

  Exempelfil: Kunden har avtal om OCR-kontroll samt Utökad blankettregistrering, båda med kontroll av både checksiffra och längd (längd 6 siffror).

 • Bankgiro Inbetalningar: Avtal om OCR-kontroll samt Utökad blankettregistrering med OCR-kontroll med tillhörande bildfil

  Exempelfil: Kunden har avtal om OCR-kontroll (variabellängd) samt Utökad blankettregistrering, båda med kontroll av både checksiffra och längd. Med tillhörande bildfil. 

 • Bankgiro Inbetalningar: Kompletterande bildfil för avtal om Utökad blankettregistrering

  Exempelfil: Spara ned dokumentet på ditt skrivbord och öppna med Microsoft Document Imaging File för att se alla kompletterande bildfiler.  Filen är ett komplement till exempelfilen för Avtal om OCR-kontroll samt Utökad blankettregistrering med OCR-kontroll med tillhörande bildfil.

 • Bankgiro Inbetalningar: Avtal om OCR-kontroll: Checksiffra

  Kunden har avtal om OCR-kontroll med kontroll av endast checksiffra och ingen utökad blankettregistrering, vilket innebär att betalningsreferensen inte redovisas i exempelfilen. För att få information om betalningsreferens, måste kunden ha tjänsten Insättningsuppgift via Internet eller tillvalet Bildfil.