Betal- och informationstjänster söker produktchef inom Mervärdestjänster

2018-02-09 Det händer mycket på betalningsmarknaden och tillväxten i våra produkter är stor. Inom avdelningen Mervärdestjänster (som ingår i Betal- och Informationstjänster) arbetar just nu intensivt på Bankgirot med att identifiera och utvärdera hur vårt framtida erbjudande och produktportfölj ska se ut. Vi tar vår utgångspunkt i våra befintliga tjänster, som är In- och Utbetalningar och Stödprodukter, för att forma vårt framtida erbjudande och möta marknadens krav. Bankerna efterfrågar tjänster som är anpassade för europeisk standard och modern teknik samt lösningar som integreras med bankernas gränssnitt mot sina kunder.

Som produktchef inom Mervärdestjänster kommer du att vara en nyckelspelare i arbetet med att ta fram det framtida erbjudandet. Du kommer även att ha ansvar för produkternas lönsamhet, det dagliga arbetet och prioriteringar. I rollen som produktchef kommer du att arbeta med både externa kontakter och relationer hos banker och samarbetspartners, och interna kontaktytor. Du skall känna dig bekväm att representera Bankgirot i externa sammanhang samt att hålla i affärsmässiga dialoger och driva en förändring.

Vi söker dig som har:

  • Akademisk utbildning med ekonomisk och/eller teknisk inriktning eller liknande, alternativt likvärdig erfarenhet
  • Lång erfarenhet av produktutveckling i en IT-nära miljö
  • Förmågan att förstå kundbehov och marknaden för att omsätta det till paketerade erbjudanden

Personliga egenskaper

 Vi ser att du har lång erfarenhet med att ta fram produkter och tjänster i affärsmässiga miljöer. Du har ett analytiskt, långsiktigt- och konceptuellt tänk och når resultat. Du har förmågan att arbeta självständigt men förstår att de bästa resultaten nås genom att dela med sig, samarbete och goda relationer.

Mer information och ansökan

Om du nu läst så här långt så finns det något i tjänsten som lockar, eller hur? Vad är det då vi egentligen kan erbjuda dig? Du kommer att få en möjlighet att utveckla, påverka och staka ut vår framtid inom Mervärdestjänster och då även Bankgirot.

Du kommer samla på dig många nya erfarenheter i vår gemensamma resa framåt. Du kommer att få en bra arbetsgivare och kollegor med bra företagskultur och teamkänsla.

Låter det intressant? Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Josefine Russo - josefine.russo@bankgirot.se    

Personligt brev och CV skickar du till lediga.tjanster@bankgirot.se senast den 25 februari.

Välkommen med din ansökan! 

Om Bankgirot

Bankgirot är Sveriges mest erfarna fintech-bolag. Varje dag strömmar 5 miljoner transaktioner eller 60 miljarder kronor genom Bankgirots betalningsinfrastruktur. Våra 270 medarbetare utvecklar system som möjliggör bland annat Autogiro och elektronisk identifiering. Vi digitaliserar och garanterar den svenska betalmarknaden med tillstånd från Finansinspektionen. www.bankgirot.se