Driven och självgående assistent till CIO

2018-02-28 Bankgirot digitaliserar och garanterar den svenska betalmarknaden. Med tillstånd från Finansinspektionen utför vi clearing av massbetalningar och hantering av realtidsbetalningar. Nästan 60 miljarder kronor flödar genom våra system varje dag. Bankgirots finansiella infrastruktur är en central del av det digitala samhället och Bankgirots IT-avdelning är en arbetsplats som präglas både av affärstänkande och samhällsnytta. Vi söker nu en driven och självgående assistent till vår CIO.

Arbetsuppgifter

I rollen som assistent fungerar du som stöd i det dagliga arbetet till CIO och i viss utsträckning även CIOs ledningsgrupp. Tjänsten är väldigt varierande och innefattar vitt skilda uppdrag och arbetsuppgifter - allt från administrativt stöd till större uppdrag i projektform. Beroende på vem du är och vilken erfarenhet du har med dig kommer du att ha stor möjlighet att i samråd med CIO utforma din roll utifrån dina egna ambitioner och förutsättningar.

Vem är du

För att trivas i rollen tror vi att du gillar att driva ditt eget arbete framåt och har förmågan att arbeta lösningsfokuserat och att fatta beslut. Din styrka ligger i att du kan strukturera och planera ditt arbete väl och tar ansvar för att saker blir gjorda och du agerar proaktivt för att på så sätt ligga steget före och underlätta vardagen för CIO. Som person är du positiv, öppen och prestigelös och ser möjligheter snarare än problem.

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en serviceinriktad och koordinerande roll som assistent och trivs med rollen som spindeln i nätet. Det är också meriterande om du har erfarenhet av projektledning. Att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska och har goda kunskaper i Officepaketet är också viktiga egenskaper.

Bankgirot verkar i en föränderlig värld med högt tempo och snabba växlingar och vi förutsätter att du är en person som trivs i och motiveras av en sådan miljö.

För oss är dina personliga egenskaper och ditt driv det viktigaste för att du ska passa i rollen, relevant utbildning är meriterande men inte ett krav.

Vad erbjuder vi

På Bankgirot blir du en del i ett företag med en viktig funktion och betydande roll i betal-Sverige. Förutom en intressant roll där du får möjlighet att utvecklas vidare erbjuder vi dig bra anställningsvillkor, personalförmåner och en ovanligt hjälpsam gemenskap.

Arbetet är en heltidstjänst och vi tillämpar provanställning.

Välkommen med din ansökan Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till lediga.tjanster@bankgirot.se. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer kommer att ske löpande.