Klicka för att komma tillbaka till startsidan.
 
31 jan 2015
   

Bg Autogiro

Med Autogiro kan ditt företag ta betalt enkelt och smidigt. Det spelar ingen roll om dina kunder är privatpersoner eller företag. På förfallodagen dras pengarna automatiskt från din kunds konto, varken du eller kunden behöver bevaka förfallodagen.

Att känna sig säker på att få betalt i tid förenklar er likviditetsplanering. För din kund är Autogiro ett enkelt och bekvämt sätt att betala på.

Tjänsten är helt elektronisk. Du hanterar företagets betalningar och medgivanden på filer som du skapar i ditt affärssystem och skickar till Bankgirot. Du har också möjlighet att automatisera avprickningen i kundreskontran. Med tjänsten får du även tillgång till verktyget Autogiro Online där du kan ta fram rapporter och administrera medgivanden via webben.

   


För att kunna använda Autogiro behöver ditt företag ha ett avtal med er bank och ett affärssystem som är anpassat för Autogiro.

Medgivande mellan dig och dina kunder
Autogiro bygger på en överenskommelse, ett så kallat medgivande mellan dig och dina kunder. Ni kan erbjuda era kunder att anmäla sig att betala via Autogiro genom Medgivande via Internetbank, Medgivande via Hemsida eller medgivande på papper. För mer information se Användarmanualen för Autogiro.

 


© 2009 Bankgirot, 105 19 Stockholm, 08-725 60 00   Om cookies på bankgirot.se